Оферта No. 13430

48573 EUR ( 94999 BGN )

( 279.16 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:105 кв.м. Земя:174 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13430
Регент има удоволствието да представи на вниманието Ви, един прекрасен , слънчев самостоятелен първи етаж от къща с отделен вход от двуетажна сграда. Имотът се нахожда в централната част на град Севлиево в тиха и спокойна улица. В близост са всички административни, банкови институции, магазини. Имотът включва 1/2 идеална част от дворно място цялото от 348,00 кв.м., и първи етаж от сградата, която се състои от : входно антре, коридор, две спални, дневна, столова, кухненски бокс, голяма тераса, мокро помещение, баня и тоалетна. Към него има прилежащи две избени помещения съответно 21,00 кв.м. и 11,00 кв.м. Три тавански помещения съответно 15,00 кв.м. и две помещения по 8,00 кв.м. с вода и обособена тоалетна.

Предимства: Имотът е с прекрасна локация, удобно разпределение, частична външна изолация, подменена високо качествена PVC дограма, газифициран е с отоплителна система , навсякъде подът е с дюшеме, стените са с латекс, Като цяло недвижимият имот е с голям потенциал подходящ е както за младо семейство с деца, така и за хора, които искат да инвестират.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio