Оферта No. 13435

27610 EUR ( 54000 BGN )

( 50.20 EUR / кв.м. )

продава: къща, 5 km от общ. център

Община Дряново Площ:64 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Земя:550 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13435
Предлагаме за продажба двуетажна жилищна сграда в близост до гр. Дряново; на 2 етажа по 64 кв.м., с много стопански постройки и двор с площ от 550 кв.м. В цената влиза и овощна градина с площ 407 кв.м. Къщата се състои от от кухня със всекидневна, трапезария и баня с тоалетна на първия етаж. На втория етаж има две спални, помещение за баня с тоалетна и голяма веранда с гледка към планина. Локално отопление посредством камина с водна риза. Заповядайте на оглед 0887 60 23 24.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio