Оферта No. 13438

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 21.80 EUR / кв.м. )

продава: къща, 40 km от общ. център

Община Севлиево Ползваема площ:95 кв.м. Земя:938 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13438
Регент има удоволствието да представи на вниманието Ви просторна, реновирана семейна къща с двор. Недвижимият имот отстоява на 14км. югоизточно от гр. Севлиево и на 35 км. от гр. Габрово. Отличен имот с целогодишен асфалтов достъп. Къщата е с интересна визия и с внимание към най - дребните детайли. Имотът е на две етажа разполага с обширна дневна с кухненска част, баня на първи етаж, има топла връзка вътрешно стълбище със втори етаж, където са разположени три спални и малка кухня, която има и самостоятелен вход от към двора. Огромна остъклена тераса с високо качествена PVC дограма, от която се разкрива прекрасна панорамна гледка към връх Ботев. Къщата е в отлично състояние навсякъде е с подменена PVC дограма, стените са шпакловани и боядисани с латекс, подът навсякъде е с ламиниран паркет и теракота.

Дворът е в отлично състояние- голям, терасовиден , слънчев, ограден с каменен зид. Озеленен е с множество многогодишни дървета и цветя. Създадени са удобства и възможност за съжителство за две поколения. Имота е изключително добре поддържан.

Има навеси, стопанско постройки, модерно барбекю.

Предимства- чудесен двор, целогодишно обитаване, прекрасно селце с отличен достъп до Севлиево, Габрово, Ловеч, на границата на имота има геран.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio