Оферта No. 13442

38347 EUR ( 74999 BGN )

( 589.95 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:65 кв.м. Чиста жил.площ:65 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:6 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13442
Предлагаме на Вашето внимание слънчев, южен и много топъл апартамент за продажба в гр. Габрово с жилищна площ от 64 кв.м в кв.”Шиваров мост”. Имотът се намира на предпочитан жилищен етаж в саниран блок. Жилището разполага с кухня, спалня , хол, килер и баня с тоалетна. Имотът е изцяло отремонтиран преди две години с подменени ел. и ВиК инсталации и нова баня. Отоплението е с висок клас климатици с ниска консумация на ел. енергия, но при желание може да бъде газифицирано, поради наличие на газификация в блока. Перфектно местоположение, в близост до детска градина, магазини, пазар. Ако търсите подобен имот и не Ви се занимава с ремонти, моля, не се колебайте да се свържете се с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще организира оглед при желание от Ваша страна и ще уточни всички подробности, които Ви интересуват.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, климатик, асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio