Оферта No. 13444

34768 EUR ( 67999 BGN )

( 404.28 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:86 кв.м. Чиста жил.площ:75 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:7 Спални:3 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13444
Представяме Ви тристаен апартамент в предпочитания кв. Младост, който е преустроен на ТРИСПАЛЕН. Жилището е с площ 78 кв.м., изложението е изток-запад, а етажът е предпочитаният четвърти, изцяло вътрешен и много топъл. Едната стая е преустроена на кухня, всекидневна и трапезария, две спални, кухня с тераса, която може да бъде трета спалня. Банята е с подменен ВиК и подготвена за завършване по Ваш вкус. Тоалетната е ремонтирана. Сменена е дограмата с изключение на кухнята и едната спалня. Ел. и ВиК са подменени. Прекарани са тръби за локално отопление, като е предвидено място за камина на мястото на вградения гардероб.

Ако търсите жилище с три спални, подходящо за голямото Ви семейство, в един от най-предпочитаните квартали, което да завършите по Ваш вкус, това е идеалният имот за Вас!

За контакти, огледи и повече информация, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. 0883 449 060.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, локално отопление, ТЕЦ, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio