Оферта No. 13446

27610 EUR ( 54000 BGN )

( 332.65 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:83 кв.м. Чиста жил.площ:83 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13446
Предлагаме на ВАШЕТО ВНИМАНИЕ монолитно жилище на междинен трети етаж. Сградата , в която се намира апартамента е в близост до стадион Априлов, на тихо и спокойно място. Жилището е с подменена дограма и може да бъде преустроено в едноспално или двуспално, според нуждите на семейството.Към две от стаите има тераса, а в близост до банята, едно спомагателно помещение, което може да играе ролята на дрешник, килер, или прерално.Прилжащo помещениe e таван . Сградата е газифицирана. Не пропускайте този имот, който може да направите и обновите изцяло по Ваш вкус!

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio