Оферта No. 13452

11249 EUR ( 22001 BGN )

( 11.36 EUR / кв.м. )

продава: къща, 12 km от общ. център

Община Габрово Площ:990 кв.м. Ползваема площ:60 кв.м. Земя:990 кв.м. Етаж:2 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13452
Представяме Ви един малък имот сгушен сред дърветата, граничещ с малко поточе. Къщата е масивна на два етажа: на първия има механа с камина и кухненски бокс, втория етаж разполага със спалня с тераса, кухня и баня и тоалетна. Покрива е отремонтиран. Двора е с лека денивелация в края, има и селскостопанска постройка с площ от 18 кв.м, която може да се превърне в лятна кухня или барбекю. До имота се стига по асфалтов път. Прекрасен имот за почивка или за постоянно пребиваване на по- малко семейство.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio