Оферта No. 13454

10175 EUR ( 19900 BGN )

( 9.20 EUR / кв.м. )

продава: къща, 7 km от общ. център

Община Габрово Площ:71 кв.м. Ползваема площ:142 кв.м. Земя:1106 кв.м. Етаж:2 Спални:1 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13454
Предлагаме на Вашето внимание полумасивна къща с много интересна архитектура само на 10 км. от гр. Габрово. Площта на имота е 71 кв.м на два етажа - първият етаж представлява складови помещения, вътрешни стълби ни отвеждат до втория, който разполага с две стаи, кухня, баня и тоалетна. В имота има ток и вода, достъпът е посредством асфалтов път. Двора е с площ от 1106 кв.м.

Има нужда от ремонт.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio