Оферта No. 13457

30678 EUR ( 60000 BGN )

( 511.30 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:60 кв.м. Чиста жил.площ:60 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13457
Отлична локация в централната градска част гр Севлиево!Предлагаме за продажба апартамент в гр. Севлиево. Жилището е на втори предпочитан етаж вътрешен от общо 6 етажа, в газифицирана сграда с асансьор. Имотът разполага с 68 кв.м жилищна площ, разпределени кухня в две преходни стаи, две тераси, санитарен възел с прозорец и голям коридор, където би могло да бъде обособено място за вграден гардероб. Към апартамента има прилежаща таванска стая и избено помещение. Ако искате да се сдобиете с този имот, моля, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще отговори на въпросите Ви и ще организира оглед на жилището, при желание от Ваша страна.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio