Оферта No. 13458

23008 EUR ( 44999 BGN )

( 42.06 EUR / кв.м. )

продава: къща, 34 km от общ. център

Община Севлиево Земя:547 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13458
Регент предлага на вниманието ви, недвижим имот отстоящ на 5 км, от гр. Севлиево в с. Сенник. Населеното място е оживено с добра инфраструктура, има магазини, читалище, музей на Дан Колов, хотел. Достъпът до имота е по асфалтов път, удобен за целогодишно ползване. Поради близостта с града това е една от най - предпочитаните локации. Дворното място е 547 кв. м. равнинно, заедно с построената в него къща на два етажа. Първият етаж се състои от: две стаи, антре и маза. Връзката със втория етаж е чрез външни стълби и се състои от : две стаи антре . мокро помещение , баня и тоалетана. Къщата е с нов покрив, нова PVC дограма, две нови входни врати, започнат е ремонт подлежащ на довършителни работи.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio