Оферта No. 13465

245000 EUR ( 479171 BGN )

( 907.41 EUR / кв.м. )

продава: заведение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:270 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13465
Предлагаме за продажба разработено и успешно работещо кафе-бистро с много добро местоположение - широк център, в близост до спортната зала на гр. Габрово. Заведението разполага със закрита част от 135 кв.м и външна тераса с площ 135 кв.м. Кухнята е с ново оборудване и разполага с всичко необходимо. Бистрото е перфектно обзаведено с нови мебели и има приятен и модерен интериор. Заведението е работещо в момента, с отлична доходност. Към него има и дипълнителен офис. Ако имате интерес в тази сфера или искате да инвестирате парите си в доходен и разработен бизнес, моля да позвъните на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159 за повече информация и за организиране на оглед.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio