Оферта No. 13473

7669 EUR ( 14999 BGN )

( 19.17 EUR / кв.м. )

продава: къща, 4 km от общ. център

Община Габрово Площ:20 кв.м. Ползваема площ:20 кв.м. Земя:400 кв.м. Етаж:1 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13473
Предлагаме за покупка бунгало в с. Червена локва. Имота е с площ от 20 кв.м като разполага с една стая, малка кухня, която може да се превърне в баня с тоалетна и веранда. Двора е с площ ом 400 кв.м. с лека денивелация. Има открити партиди за ток и вода.

Ако желаете да избягате на тихо и спокойно място, за да се насладите на прекрасна гледка, може би този имот е точно за Вас !

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio