Оферта No. 13474

15595 EUR ( 30501 BGN )

( 251.53 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:62 кв.м. Чиста жил.площ:56 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:7 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13474
Продава се двустаен апартамент на втори жилищен етаж.Жилището е вътрешно и с изцяло източно изложение.Площта му е разпределена между кухня с тераса, хол, спалня, санитарен възел и коридор.Апартаментът е изцяло за ремонт, което позволява да бъде преобразен, според индивидуалните вкусови предпочитания. Сградата е газифицирана.Има прилежащо избено помещение.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio