Оферта No. 13485

63000 EUR ( 123215 BGN )

( 715.91 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:88 кв.м. Чиста жил.площ:88 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13485
Предлагаме на Вашето внимание апартамент за продажба в централната част на града, в близост до сградата на Община Габрово, на тихо място с перфектна локация. Жилището е на първи етаж с площ от 88 кв.м и изложение юг-изток-запад. Апартаментът разполага с кухня с дневна, хол, две спални и две тераси. Изцяло обновен и отремонтиран преди година, обзаведен и оборудван с всичко необходимо за живеене, включително пералня със сушилня, изцяло подменена PVC дограма, външна изолация, нови ел. и ВиК инсталации. Ако си търсите голямо жилище с идеална локация в централна градска част и не Ви се занимава с ремонти, запазете своя час за оглед при нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio