Оферта No. 13487

65000 EUR ( 127127 BGN )

( 260.00 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:180 кв.м. Ползваема площ:180 кв.м. Земя:250 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13487
Предлагаме на Вашето внимание фабрикантска къща за продажба, строена през 1932г., с високи тавани и 180 кв.м разгърната застроена площ. Къщата е двуетажна с прилежащи таван и мазе. На първи етаж са разположени пет стаи, баня и тоалетна, а сградата е с частично стоманобетонна конструкция и гредоред, а втори етаж разполага с четири стаи, баня и тоалетна. Едната стая е оборудвана с климатик, а дограмата е частично подменена. Къщата разполага с високо подпокривно пространство и има чисто нов покрив. Към имотът има и прилежаща постройка – гараж. Ако си търсите голяма къща, обичате широките пространства и харесвате този стил, можете да запазите своя час за оглед при нашият брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio