Оферта No. 13489

5113 EUR ( 10000 BGN )

( 9.02 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Сирмани

Община Габрово Площ:567 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13489
Предлагаме на Вашето внимание земеделска земя по параграф 4 с площ от 567 кв.м., с проект за сезонна постройка със застроена площ 35 кв.м. Имотът е водоснабден, а на границата му има електрическо захранване. Изключително поддържан, с много трайни насъждения. В момента има застроено малко бунгало. Заповядайте на оглед 0887 60 23 24.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ток, вода

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio