Оферта No. 13494

614 EUR ( 1201 BGN )

( 3.57 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:172 кв.м. Чиста жил.площ:172 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13494
Отдава под наем мезонет – Ново строителство в централната част на гр.Габрово, ул. „Орловска”. На първо ниво са обособени антре, дневен тракт с тераса, кухня с тераса и баня-тоалетна. На второ ниво са разположени три спални, баня-тоалетна, гардеробна и една тераса. Жилището не е обитавано до момента, напълно обзаведено и оборудвано, вградени ел.уреди. Отоплението е на газ, монтирани са и климатици за допълнително отопление и охлаждане. Дограмата е ПВЦ трикамерна, входната врата е метална блиндирана, вътрешните врати са МДФ. Имотът е с отлично местоположение - ЦГЧ и възможност за паркиране и достъп от ул. „Дунав”.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, локално отопление, лукс, климатик, с парко място, газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio