Оферта No. 13501

28070 EUR ( 54899 BGN )

( 78.85 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:158 кв.м. Ползваема площ:158 кв.м. Земя:356 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:масивна на дървен гредоред
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13501
Продава двуетажна масивна жилищна сграда на дървен гредоред в широк център на гр.Габрово в района на Математическа гимназия. Двата етаж са със самостоятелни входове с възможност за обитаване на две домакинства. На първи етаж са обособени коридор, две стаи, кухненски бокс и санитарен възел. Достъпът до втория етаж е чрез външно стоманобетоново стълбище и площадка. На втори етаж са обособени антре, дневна, спалня, трапезария с кухненски бокс и баня-тоалетна. Имотът има нужда от ремонтни дейности и осъвременяване. Предимства – добра локация в близост до централната част, прекрасна панорамна гледка.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio