Оферта No. 13503

6136 EUR ( 12001 BGN )

( 8.77 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:40 кв.м. Ползваема площ:700 кв.м. Земя:700 кв.м. Етаж:1 Спални:1 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13503
Предлагаме за продажба къща в село, в близост до Габрово, по посока на гр. Севлиево. Сградата е с конструктивни нарушения, недобро състояние и паднал покрив, но мястото е чудесно за застрояване, с прекрасна гледка и разполага с партиди за ток и вода. Ако искате да погледнете имота и да се уверите дали това е Вашето място за отдих, обадете се на нашият брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159, за да запазите своя час за оглед. Той ще отговори на всички допълнителни въпроси, които имате

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio