Оферта No. 13512

102 EUR ( 199 BGN )

( 0.17 EUR / кв.м. )

отдава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:53 кв.м. Ползваема площ:53 кв.м. Земя:600 кв.м. Етаж:2 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13512
Предлагаме за под наем самостоятелен обект в сграда с площ 53 кв.м. в кв. Бакойци, заедно с прилежаща маза с площ 12 кв.м., заедно с отстъпено право на строеж и ползваема част от терена, целия с площ 1349 кв.м. Жилищната част се състои от коридор, кухня, всекидневна, спалня, помещение за баня и тоалетна, тераса. Чудесна гледка от имота. Бърз достъп от асфалтирана улица. Заповядайте на оглед 0887 60 23 24.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Красен Дойков

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio