Оферта No. 13515

5113 EUR ( 10000 BGN )

( 7.87 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:20 кв.м. Ползваема площ:20 кв.м. Земя:650 кв.м. Етаж:1 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13515
Предлагаме за продажба малка виличка в с. Читаковци. Състои се от две стаи и помещение за баня и тоалетна. Няма вода, но може да се изпомпва от геран, който е в района или да се сондира за вода в самия имот. Електрически стълб и касета има на границата на имота. Чудесна гледка от имота. Граничи с асфалтирана улица. В имота има основи за къща с проект съз ЗП от 60 кв.м. Заповядайте на оглед 0887 60 23 24.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio