Оферта No. 13516

25054 EUR ( 49001 BGN )

( 16.70 EUR / кв.м. )

продава: къща, 40 km от общ. център

Община Севлиево Ползваема площ:100 кв.м. Земя:1500 кв.м. Етаж:2 Спални:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13516
Регент предлага на вниманието Ви, уникална реновирана възрожденска къща в района на с. Купен. Това е на около 17 км. запад – югозапад от центъра на гр. Габрово и 19 км. южно от гр. Севлиево. Имотът е напълно със запазени възрожденски архитектурни елементи характерни за района на Балкана. Това е двуетажна къща построена от преди двеста години в екологично чист район с прекрасна, живописна природа. Имотът представлява дворно място от 1500 кв.м., заедно с построена в него къща. Разпределена между две нива свързани посредством вътрешни стълби.

На първи етаж са : обширна дневна с автентична зидана камина, складово помещение, баня и тоалетна.

Втория етаж включва: малка дневна със зидана камина, две спални и чудесен чардак, от който се разкрива една страхотна панорамна гледка.

Всички врати, прозорци, подове са изработени по индивидуален проект от масивна дървесина, таваните са с дървена обшивка, нова ел инсталация, вик инсталация , водоснабдяването е от местен водоизточник каптаж.

Дворът е добре поддържан с лек наклон, една част от него е с бетонирани пътеки, които са покрити с каменни плочи. Останалата част от дворното място е с овошки, сливи, голям величествен орех.

Имотът е изключително атрактивен в район, който е изключително чист, запазил своята красота, спокойствие и необятност. Това е едно прекрасно място за отдих и творческа дейност.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio