Оферта No. 13522

18407 EUR ( 36000 BGN )

( 9.29 EUR / кв.м. )

продава: къща, 7 km от общ. център

Община Габрово Площ:34 кв.м. Ползваема площ:68 кв.м. Земя:1981 кв.м. Етаж:2 Спални:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13522
Предлагаме за покупка сгушен в гората имот на 13 км. от град Габрово. Къщата е със застроена площ от 34 кв.м на два етажа. Първият етаж е масивен и разполага с механа и избено помещение. Външно стълбище ни отвежда до втория етаж, който е изграден от панели и е разпределен по следния начин : Всекидневна с преход към спалня , кухненски бокс, баня и тоалетна и голяма тераса с чудесен изглед към гората.

Двора е 1981 кв.м. с плодородни дръвчета и много насaждения.

Спокойно и уединено място.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio