Оферта No. 13532

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 144.71 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:46 кв.м. Ползваема площ:46 кв.м. Земя:106 кв.м. Етаж:1 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13532
Ако търсите спокойно местенце за отдих, това предложение е точно за Вас !

Предлагаме за покупка едноетажна къща на 10 км. от град Габрово. Къщата е с каменни зидове, сменени са ЕЛ. и Вик инсталации, стените с гипсокартон и вата, покрива е отремонтиран. Застроената площ е 45 кв.м, разпределени в кухня, всекидневна и спалняи помещение отредено за баня и тоалетна. Двора е 60 кв.м с място за барбекю и малка градинка.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio