Оферта No. 13533

40903 EUR ( 79998 BGN )

( 393.30 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Варовник

Община Габрово Площ:104 кв.м. Чиста жил.площ:104 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13533
Предлагаме Ви за покупка тристаен монолитен апартамент в кв. Варовник с площ 104 кв.м. Жилището е за основен ремонт, а разпределението е следното: коридор, столова, мокро помещение, черна кухня и малка тераса. Хол, две спални с тераси, баня и тоалетна в отделни помещения. Ако търсите имот, който да преустройте по свой вкус и предпочитания, това е идеалният имот за Вас! Кв. Варовник е един от предпочитаните квартали, заради близкото си отстояние от централната част на гр. Габрово, наличието на детска градина и хранителни магазини.

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio