Оферта No. 13538

19941 EUR ( 39001 BGN )

( 362.56 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:55 кв.м. Чиста жил.площ:55 кв.м. Етаж:8 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13538
Предлагаме на Вашето внимание ексклузивна оферта за двустаен апартамент в кв. Младост.Районът е изключително предпочитан от млади семейства, заради отличната си локация и добра инфраструктура. Апартаментът е с площ от 55 кв.м. и се състои от: дневна с тераса с прекрасна панорамна гледка, спалня, кухня с остъклена тераса и санитарно помещение. Прилежащо избено помещение. Ремонт на покрива е направен през октомври 2020 г.

За повече информация или огранизиране на оглед, моля свържете се с обслужващия брокер Александра Колева 0888 181 250.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, асансьор, с парко място
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ИМОТА

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio