Оферта No. 13541

48573 EUR ( 94999 BGN )

( 9.91 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:4899 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13541
Представяме парцел в района на кв.Бичкиня гр. Габрово с площ 4899кв.м. Имотът е с добра локация за изграждане на производствена дейност. Парцелът в със статут на земеделска земя, но е започната процедура по смяна на предназначението на 3200 кв.м. за обществено обслужване, производствена и складова дейност. Продажната цена със завършена процедура по смяна на предназначението. Ел. и ВиК комуникациите са на границата.

Ако това предложение Ви интересува, имате въпроси или желаете да организираме оглед, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio