Оферта No. 13556

179 EUR ( 350 BGN )

( 3.31 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:54 кв.м. Ползваема площ:54 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:1 Телефонни линии:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13556
Отдава под наем помещение в ЖК „Димитър Благоев” на гр.Севлиево в близост до пътя за село Сенник. Имотът представлява три помещения свързани помежду си с обща площ 54 кв.м. и санитарен възел. Имотът се е ползвал като магазин и лекарски кабинет с разрешителни. Възможно е преустройство и промяна на предназначение според нуждите на ползвателя, височината е 2,80м. Подходящо е за работилница, ателие, автосервиз и др., изпълнени са Ел., ВиК инсталации и газификация.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, баня

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio