Оферта No. 13560

95000 EUR ( 185801 BGN )

( 1583.33 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.София, кв.Център

Община София Площ:60 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13560
Предлагаме за продажба търговско помещение в гр. София. Обектът е със статут на бистро с площ 60 кв.м и вход откъм улица, което е безспорно преимущество. Заведението е оборудвано и обзаведено с топла витрина, вентилационна система и всичко необходимо за успешно функциониране. Помещението се намира в кв. "Стрелбище", ул. „Енус“ 9, срещу здравната каса, има възможност за паркиране и е подходящо за всякакъв вид търговска дейност. Ако имате интереси в тази сфера и искате да погледнете обекта или имате допълнителни въпроси, моля да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, климатик, трифазен ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio