Оферта No. 13566

20000 EUR ( 39116 BGN )

( 20.04 EUR / кв.м. )

продава: къща, 20 km от общ. център

Община Трявна Площ:69 кв.м. Ползваема площ:138 кв.м. Земя:998 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13566
Предлгаме на Вашето внимание прекрасен селски имот в Тревненския Балкан. В двор от 1 дка са построени двуетажна къща и плевня. Къщата е с две стаи и две мази на първото, полувкопано ниво. На основния етаж са обособени 4 стаи и баня с тоалетна. Плевнята е с каменни плочи, а дворът е добре поддържан с каменни довари и алеи. От имота се разкрива красива гледка към планината. Не е необходимо да споменавам за чистия въздух и спокойствието - може сами да се уверите в това с един оглед на тел. 0887 60 23 24.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio