Оферта No. 13573

40904 EUR ( 80000 BGN )

( 409.04 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:100 кв.м. Чиста жил.площ:100 кв.м. Етаж:7 Бр.етажи:10 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13573
Представяме на Вашето внимание тристаен апартамент за продажба на седми жилищен етаж с площ от 100 кв.м и изложение изток-запад. Жилището разполага с кухненски бокс, дневна стая с тераса, хол, две спални, баня, тоалетна и килер. Подовата настилка е ламиниран паркет. Имотът се намира на изключително комуникативно място в близост до сградата на Община Габрово и Районния съд. Ако си търсите подобен имот и искате да си запазите час за оглед, моля позвънете на нашият брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, асансьор, с парко място, газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio