Оферта No. 13587

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 5.68 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:52 кв.м. Ползваема площ:160 кв.м. Земя:2700 кв.м. Етаж:1 Спални:4
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13587
Предлагаме за продажба двуетажна къща с югоизточно изложение в с. Козирог. Първи етаж разполага с една голяма дневна и мазе, а на втори етаж са разположени две спалнии. Къщата е с вътрешна баня и камина, която се намира в дневната на втори етаж. Към имотът има и селскостопански постройки. Селото е спокойно, с много зеленина, има на разположение магазин и автобусна спирка, а от къщата се открива красива панорама. Ако имате допълнителни въпроси, или искате да бъде организиран оглед на имота, моля не се колебайте да позвъните на нашият брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio