Оферта No. 13589

37069 EUR ( 72500 BGN )

( 426.08 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Площ:87 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:2 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13589
Регент предлага на вниманието Ви, недвижим имот в широк център на гр. Севлиево. Мястото е възлово в близост са детска градина, училище, аптека, магазини. Жилището е ситуирано на втори жилищен етаж от две. Разпределението му е следното: разпределителен коридор, всекидневна с кухня и тераса, две спални, баня и тоалетна в едно, килер. Към имотът има две прилежащи избени помещения, таванско помещение, малка градинка. Апартамента е газифициран с отоплителна система, има климатик в едната спалня. Навсякъде подът е с естествен паркет. Жилището като цяло подлежи на ремонт, но всеки бъдещ собственик може да го направи по свой вкус и желание.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio