Оферта No. 13594

17384 EUR ( 34000 BGN )

( 4.08 EUR / кв.м. )

продава: къща, 22 km от общ. център

Община Севлиево Площ:338 кв.м. Ползваема площ:477 кв.м. Земя:4260 кв.м. Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13594
Агенция за недвижими имоти РЕГЕНТ предлага за покупка имот в село на 14 км. от град Севлиево. Два парцела в обща площ от 4260 кв.м. са построени следните сгради:

Полумасивна жилищна сграда на два етажа със застроена площ от 91 кв.м., състояща се от: първи етаж: коридор, кухня и две стаи; втори етаж: коридор, три стаи, килер и тераса.

Лятна кухня - 12 кв.м

Сервизно помещение /Баня - 7кв.м.

Стопанска постройка - 50 кв.м.

Стопанска постройка на два етажа - 48 кв.м., навес към нея с площ 35 кв.м.

Стопанска постройка - 50 кв.м.

Масивен гараж - 45 кв.м.

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio