Оферта No. 13596

28070 EUR ( 54899 BGN )

( 355.32 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:79 кв.м. Чиста жил.площ:72 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13596
Имаме удоволствието да Ви предложим жилище в района на кв.Шиваров мост, район с добре изградена инфраструктура.Жилището е с антре, дневна с кухненска час с френски тип прозорци, позволяващи навлизането на много светлина вътре, спалня с дрешник, санитарен възел и прекрасна тераса, която би могла да се обособи като кът за отдих.Апартаментът е със степен на завършеност БДС, като са започнати и част от довършителните дейности. Жилището е подходящо и за покупка с цел инвестиция.Заповядайте на оглед!!!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio