Оферта No. 13599

7669 EUR ( 14999 BGN )

( 7.67 EUR / кв.м. )

продава: къща, 26 km от общ. център

Община Дряново Площ:155 кв.м. Ползваема площ:215 кв.м. Земя:1000 кв.м. Етаж:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13599
Представяме Ви къща в с.Янтра, на 15 км. от гр. Дряново и на 19 км. от гр. Севлиево. Забележителност в района е църквата "Свети Николай". Историята разказва, че княз Фердинанд е помогнал със средства за построяването на храма. В близост се намира язовир Янтра, който е облагороден през 2019г. и очаква любителите на спортния риболов. В двор от 1000 кв.м. са построени масивна жилищна сграда на два етажа с РЗП 120 кв.м. и навес - 94 кв.м. Първият етаж на къщата се състои от кухня, стаи и складови помещения, а вторият етаж се състои от 3 жилищни помещения.

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio