Оферта No. 13600

205 EUR ( 401 BGN )

отдава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Чиста жил.площ:57 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13600
Чисто нов апартамент! Първи наематели! Прелгагаме на Вашето внимание едностаен апартамент под наем с отлична локация в гр. Габрово.

Жилището е с площ от 57 кв.м., които са разпределени по следният начин: дневна с кухня в едно помещение, спалня, баня-тоалетна и голяма остъклена тераса.

Жилището е в отлично състояние, като е оборудвано с нови електроуреди и мебели. При наемане се изисква депозит в размер на два месечни наема.

За повече информация или организитане на оглед, моля свържете се с обслужващия брокер Александра Колева 0888 181 250.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio