Оферта No. 13617

102260 EUR ( 200000 BGN )

( 116.20 EUR / кв.м. )

продава: къща, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:110 кв.м. Ползваема площ:330 кв.м. Земя:880 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13617
Представяме на Вашето внимание, имот предлагащ чудесна панорама, спокойстив и уют! Селото, в което се намира е само на 8 км. от центъра на гр. Габрово, комуникативно с автобусна спирка и магазини.

Къщата е със застроена площ от 110 кв.м и представлява - Сутеренен етаж, разполагащ с няколко избени помещения Първият етаж е организиран като самостоятелни гаражи. Жилищната част е разположена на втория етаж - три самостоятелни спални, две тераси, кухненски бокс с всекидневна, баня и тоалетна. Посредством вътрешно стълбище се стига до мансардния етаж, където се намират стая за фитнес, просторен балкон, вътрешен басейн, спалня и баня с тоалетна.

Имота е подходящ за къща за гости, или уютен дом на по-голямо семейство.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio