Оферта No. 13631

67000 EUR ( 131039 BGN )

( 106.01 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:216 кв.м. Земя:632 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13631
Предлагаме за продажба монилитна двуетажна къща на спокойно място с много зеленина и чист въздух, в краен квартал на град Габрово, Имотът е построен през 1991г. и разполага още с два гаража, над чийто покрив са разположени две панорамни тераси с красива гледка към планината. Към имота има също допълнителна постройка и прилежащо дворно място с площ 632 кв.м. с достъп до асфалтов път и в непосредствена близост до водоем и минерален извор. Всеки от двата просторни жилищни етажа е с площ от 108 кв. м. На първи етаж са разположени голяма дневна с камина, кухня, спалня, баня и тоалетна, а мраморно вътрешно стълбище ни отвежда на втори етаж, който разполага с две спални, баня с вана и тоалетна в отделно помещение. Имотът разполага с локално отопление и е чудесно място както за еднофамилно жилище, така и с голямата си площ предлага възможност за функционално използване от две семейства. Чудесно предложение за хора, които обичат спокойствието, зеленината, удобството и перфектното съчетание на уединено и спокойно място и в същото време близостта до типичната градска част на Габрово. Ако искате да разгледате този имот или имате допълнителни въпроси, не се колебайте да позвъните на нашия брокер Цветомир Йовчев, който Ви очаква на тел. номер 0884 119 159.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio