Оферта No. 13658

35791 EUR ( 70000 BGN )

( 426.08 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:84 кв.м. Чиста жил.площ:70 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13658
Предлагаме на Вашето внимание втори етаж от триетажна масивна жилищна сграда с площ от 83.50 кв.м. и се състои от дневна, столова, спалня (ниша), кухня, баня с тоалетна, две тераси, заедно с прилежащи мази с площ 8.75 кв.м. и 4.6 кв.м., заедно с 2/9 ид.ч. от дворното място и от общите части на сградата и от магазина. Жилището е за ремонт, но локацията му е изключително атрактивна. Заповядайте на оглед 0887 60 23 24.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio