Оферта No. 13683

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 56.24 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:56 кв.м. Ползваема площ:112 кв.м. Земя:500 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13683
Предлагаме за покупка къща, находяща се само на 8 км. от град Габровo.

Сградата е полумасивна на дървен гредоред и разполага с два жилищни етажа с плою всеки по 56.00 кв.м.

Етаж първи е ремонтиран основно и е разпределен по следния начин: входно антре, две самостоятелни спални, кухня и хол в еднопространствено помещение и баня с тоалетна. Вторият етаж е за довършване, с достъп посредством вътрешно стълбище.

В имота има много овощни дръвчета и насъждения, селскостопанска сграда с площ от 40 кв.м.

Възможна е замяна за апартамент в град. Габрово.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio