Оферта No. 13684

81808 EUR ( 160000 BGN )

( 681.73 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:120 кв.м. Чиста жил.площ:120 кв.м. Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13684
Предлагаме за продажба просторно жилище в кв.“Младост“. Апартаментът е с площ от 120 кв.м и прилежащи таванска стая точно над него и мазе. Намира се на тиха улица, на втори жилищен, трети надземен етаж. Разпределението е кухненски бокс, който е обособен като кът за готвене, всекидневна с тераса с югозападно изложение, три спални с тераси, баня и тоалетна отделно. В жилището е изградено локално отопление, подменени са ел. инсталацията, дограмата, входната и интериорните врати, подът е ламиниран паркет. Ако търсите подобен имот, не се колебайте да позвъните на Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви покаже имота и ще Ви даде допълнителна информация.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio