Оферта No. 13691

40000 EUR ( 78232 BGN )

( 714.29 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:56 кв.м. Чиста жил.площ:56 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:3 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13691
Предлагаме за продажба или отдаване под наем маломерно жилище в близост до центъра на гр. Габрово. Гарсониерата се намира в района на автогара и спортната зала на града, на тиха улица в малка кооперация. Жилището е на високо позициониран първи етаж. Площта му е 56 кв.м, а разпределението е кухненски кът с дневна, спалня с голяма тераса и санитарен възел. В имотът са изцяло подменени ел. и ВиК инсталациите, дограмата, вратите и подовата настилка, а банята и тоалетната са отремонтирани. Ако търсите да закупите подобно жилище за живеене или се интересувате от инвестиционен имот, позвънете на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. С него ще обсъдите възможната доходност, ще зададете всички въпроси, които Ви интересуват във връзка с това предложение и ще си уговорите час за оглед.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio