Оферта No. 13693

12782 EUR ( 24999 BGN )

( 101.44 EUR / кв.м. )

продава: къща, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:126 кв.м. Ползваема площ:75 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13693
Предлагаме на Вашето внимание едноетажна масивна къща в изключителна близост до гр. Габрово. Селото е спокойно, като разполага с редовен транспорт и магазин. Обявеният за продажба имот представлява двор с площ от 650 кв.м., заедно с едноетажна масивна жилищна сграда с площ от 72 кв.м. и сушина 54 кв.м. Имота се нуждае от ремонт, за да се превърне в мечтания дом. За повече информация или организиране на оглед, моля свършете се с обслужващия брокер Александра Колева 0888 181 250.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio