Оферта No. 13695

29144 EUR ( 57000 BGN )

( 393.84 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:74 кв.м. Чиста жил.площ:74 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13695
Предлагаме за продажба апартамент в района на стадион „Христо Ботев“, гр. Габрово с прилежаща идеална част от земята. Жилището е на първи етаж с площ от 74,21 кв.м и прилежащ гараж от 17 кв.м, както и допълнителна стая с площ 20 кв.м. Апартаментът се продава с всичко налично в него и не е необходим ремонт, тъй като са подменени ел. и ВиК инсталации, дограмата и подовите настилки, поставен е гипсокартон с минерална вата. Имотът е с много добро местоположение – на тиха и спокойна улица с малък двор и същевременно в близост до автобусна спирка, училище, поликлиника, парк, стадион. Ако търсите подобно жилище, моля, не се колебайте да позвъните на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159, който ще Ви даде допълнителна информация и ще организира оглед при желание от Ваша страна.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio