Оферта No. 13713

767 EUR ( 1500 BGN )

( 1.18 EUR / кв.м. )

отдава: заведение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:650 кв.м. Ползваема площ:800 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13713
Предлаганият имот представлява търговси обект /заведение за обществено хранене/, в централната част на града, недалеч от Банка ДСК. Застроената площ е около 400 кв.м., които в момента са обособени в голяма зала със сепарета, тоалетни за клиенти /мъже-жени/ и голяма кухня, с всички необходими складове и помещения за различните видове храна /риба, месо, яйца и т.н./ Към имотът има и лятна градина, която е с тротоарно право /заплаща се допълнително на община Габрово/.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio