Оферта No. 13717

50000 EUR ( 97790 BGN )

( 454.55 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Варовник

Община Габрово Площ:110 кв.м. Чиста жил.площ:110 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13717
Предлагаме за продажба тристайно жилище в един от най-добрите квартали за живеене в Габрово – „Варовник“. Апартаментът се намира в малка сграда на втори жилищен етаж, а към него има прилежащи гараж, таванско помещение, мазе и част от земята. Жилището е с изложение юг-изток-запад, а разположението на помещенията в него е организирано като кухненски бокс с дневна, хол, две спални, мокро помещение, голяма баня с тоалетна и прозорец в санитарното помещение, две тераси. Имотът е в добро състояние, с изградено локално отопление, а удобната му локация, близостта до центъра на града, до магазини, детска ясла и градина и в същото време тихото му и спокойно местоположение са безспорни преимущества. Ако държите на добър и предпочитан район и търсите просторно жилище, побързайте да запазите своя час за оглед при нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio