Оферта No. 13722

8692 EUR ( 17000 BGN )

( 7.69 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:1130 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13722
Търсите равен парцел на село за Вашият дом? Този имот ще ви заинтригува! Представяме Ви парцел в с. Драгановци с площ 1130 кв.м., равен, слънчев, с правилна форма, а комуникациите са на границата. Възможно е изграждането на сондаж за вода. Има виза за проектиране.

Ако това предложение представлява интерес за Вас и искате оглед, обадете се на тел.0883 449 060 Велислава Панайотова.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, виза за проектиране, равнинен, ограда

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio