Оферта No. 13723

153 EUR ( 299 BGN )

( 2.19 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:70 кв.м. Чиста жил.площ:70 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:7 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13723
Представяме Ви двустаен апартамент под наем в комплекс Христо Ботев, който може да бъде преобразуван в двуспален такъв. Жилището е на 6-ти етаж с площ от 70 кв.м. разпределени между хол, спалня, столова с кухненски бокс, килер, санитарен възел и две тераси, едната от които е остъклена. Апартамента е оборудван с всичко нужно за бита. Отоплението е посредством конвекторни печки. Има асансьор. При наемане се изисква депозитна вноска.

Ако това предложение представлява интерес за Вас и искате оглед, обадете се на тел. 0883 449 060 - Велислава Панайотова.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio