Оферта No. 13743

21500 EUR ( 42050 BGN )

( 18.27 EUR / кв.м. )

продава: къща, 35 km от общ. център

Община Севлиево Площ:100 кв.м. Ползваема площ:150 кв.м. Земя:1177 кв.м. Етаж:1 Спални:7 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13743
Представяме Ви къща в балкана,на тихо и спокойно място, с чист въздух, много зеленина, идеален имот за отдих в с.Стоките. В близост се намира местност Лъгът, която предоставя чудесни възможности за любителите на лова. На 16 км. се намира курортният гр. Априлци. В двор от 1177кв.м. са построени жилищна сграда на един етаж, частично върху маза, състояща се от 3 стаи и кухня. До основната къща е долепена лятна кухня, състояща се от голяма стая, подходяща за механа и кухня с камина. В дворът има стопански постройки, едната от които е с каменни плочи. От имотът се разкрива красива гледка, достъпът е по асфалтов път.

Ако това предложение представлява интерес за Вас и искате оглед, обадете се на тел. 0883 449 060 Велислава Панайотова.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio